Skip to Content

Welkom op VelpsMiddagkoor.nl

 

Het Velps Middagkoor is een gemengd koor in de gemeente Rheden in de regio Arnhem. Het koor telt ca. 40 leden en is toegankelijk voor iedereen die op dinsdagmiddag vrij is om te komen zingen. De meeste leden zijn 50 jaar en ouder. Je kunt het Velps Middagkoor dus een koor voor senioren noemen.

Wij beschouwen zingen als onze grootste hobby; ons enthousiasme paren wij aan de zangkunst. Tijdens concerten stralen we vitaliteit en plezier uit. Niet in de laatste plaats door de inspirerende en kundige leiding van onze dirigent: Ton de Waal.

Het koor treedt regelmatig op met een gevarieerd repertoire, zowel a capella als met pianobegeleiding. Op het repertoire staan klassieke nummers maar ook moderne liederen; onze muziekstukken zijn serieus of religieus, maar we zingen ook lichte en speelse muziek..

Je bent altijd welkom bij een repetitie. Je kunt dan zelf de muzikale en sociale sfeer proeven. We repeteren  iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.45 uur in het gebouw van het  Apostolische Genootschap.

Oranjestraat 52,  6881 SG in Velp.

Op deze website vind je alle informatie over ons koor, over muziek en concerten. Via een formulier (zie Contact) kun je ons melden dat je als lid wil meezingen. Je bent van harte welkom.

 

           TIBIE PAIOM, in een uitvoering van het Velps Middagkoor gezongen tijdens het Jubileumconcert in 2015

#middagkoor
#vmk


Velps Middagkoor
T.a.v. Trezi Erren
Contact

Koninklijke Bond voor Zang en Oratoriumverenigingen in Nederland
www.kbzon.nl

De site voor zingend Nederland
www.zing.nl

Overzicht van koren in Arnhem en omgeving
www.arnhemvocaal.nlWebsite design by: The Imagineering Suite © 2021