Welkom op VelpsMiddagkoor.nl

Het Velps Middagkoor is een gemengd koor in de gemeente Rheden in de regio Arnhem. Het koor telt ca. 40 leden en is toegankelijk voor iedereen die op dinsdagmiddag vrij is om te komen zingen. De meeste leden zijn 50 jaar en ouder. Je kunt het Velps Middagkoor dus een koor voor senioren noemen.

Wij beschouwen zingen als onze grootste hobby; ons enthousiasme paren wij aan de zangkunst. Tijdens concerten stralen we vitaliteit en plezier uit. Niet in de laatste plaats door de inspirerende en kundige leiding van onze dirigent: Ton de Waal.

Het koor treedt regelmatig op met een gevarieerd repertoire, zowel a capella als met pianobegeleiding. Op het repertoire staan klassieke nummers maar ook moderne liederen; onze muziekstukken zijn serieus of religieus, sommige licht en speels.

Je bent altijd welkom bij een repetitie, zodat je zelf de muzikale en sociale sfeer kunt proeven. We repeteren  iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.45 uur in het gebouw van het  Apostolische Genootschap. Oranjestraat 52,  6881 SG in Velp.

Op deze website vind je alle informatie over ons koor, muziek en concerten. Via een formulier (zie Contact) kun je ons melden dat je als lid wil meezingen. Je bent van harte welkom.

#middagkoor
#vmk

Velps Middagkoor
T.a.v. Trezi Erren