Het koor

Het Velps Middagkoor is een gemengd koor van ± 40 leden in de leeftijd van 60 jaar en ouder, opgericht in september 1990.

Het koor staat onder leiding van dirigent Ton de Waal en repeteert iedere dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 15.45 uur in het gebouw van de NPB, Dr. Fabiusstraat 12 in Velp. Het treedt regelmatig op met kleinere koorwerken a cappella gezongen of met pianobegeleiding. Ons repertoire is zeer gevarieerd, van serieus tot licht en speels.

Wij kunnen bij alle stemmen versterking gebruiken. U bent altijd welkom bij een repetitie, zodat u zelf de muzikale en sociale sfeer kunt proeven.

Helaas kunnen wij door de coronacrisis op dit moment noch repeteren noch optreden. Maar de saamhorigheid onder de leden is groot. Als een hechte familie houden we er bij elkaar de moed in.

Het bestuur volgt de ontwikkelingen aandachtig en verwacht dat in de loop van 2021 het koor als een feniks uit de as zal herrijzen om weer te zingen en op te treden. Niets let u om nu reeds ons te melden dat u lid wil worden. Indien u die belangstelling hebt ga dan naar de contactpagina.