Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 9 mei 2022

 

Op deze pagina tref je nieuwe berichten aan. Veel daarvan vind je ook weer terug op andere pagina’s. Voor de snelle zoeker worden hier belangrijke berichten geplaatst. Dat betekent dat de lezer bovenaan het meest actuele nieuws aantreft. Maar daaronder -zolang dat relevant is- al eerder geplaatste nieuwsberichten.  

HET KOOR OP VAKANTIE

Op 13 juli begint voor de koorleden de zomervakantie. Die duurt 6 weken en eindigt op maandag 22 augustus. Dat betekent dat op dinsdag 12 juli de laatste repetitie van seizoen  2021-2022 zal zijn. De eerste repetitie van het nieuwe seizoen is op dinsdag 23 augustus. Alle leden wensen we een mooie, zonnige en gezonde zomervakantie toe. 

LENY BLEIJENBERG OVERLEDEN
We hebben bericht gekregen dat Leny Bleijenberg zaterdag 2 april is overleden. De begrafenis vond plaats op vrijdag, 8 april in de Grote Kerk, in de Kerkstraat in Velp.