HERFSTNOTEN

08 november In categorie: Concerten, Nieuws

Zondag 18 november a.s. om 15.00 uur bent u van harte welkom om het jaarlijkse concert van ons koor bij te wonen.

Wij werken dit jaar samen met het kerkkoor “In Between” onder leiding van onze gezamenlijke dirigent Ton de Waal.

Beide koren zullen apart, maar ook samen zingen met een heel gevarieerd repertoire. Het concert wordt afgesloten met een drankje. Er is geen pauze.

Het concert wordt gehouden in het gebouw van NPB, dr Fabiusstraat 12 te Velp. De zaal is open vanaf 14.30 uur.

De kaarten in de voorverkoop ad € 8,50 zijn verkrijgbaar via bijvoorbeeld de leden of bij Boekhandel Jansen & de Feijter in de Emmastraat te Velp. Kinderen tot 13 jaar: € 5,00.
Kaarten aan de zaal: € 10,00.

Eventueel kunt u ook de contactpersoon bellen of mailen om een bestelling te plaatsen.

Graag tot ziens!