Muzikale amuses voor de feestmaand

17 november In categorie: Nieuws

Het Velps Middagkoor gaat u dit keer verrassen met een mooi en gevarieerd herfstconcert, gekruid met een snuifje kerstmuziek als voorproefje. Zo kunt u zich nog even ontspannen voordat de festiviteiten van december alle aandacht vragen.

Ons koor, o.l.v. dirigent Ton de Waal, wordt hierbij ondersteund door de broers Christan en Hans Grotenbreg, bekende namen in onze regio, die met verschillende instrumenten voor een bijzonder intermezzo zorgen.

Het concert vindt plaats zondagmiddag 30 november 2014 in het Gebouw NPB, Dr Fabiusstraat 12 te Velp. Aanvang 15.00 uur en de kerk is om 14.30 uur open.

Toegangskaarten € 8,50 in de voorverkoop bij Boekhandel Jansen & De Feijter, Emmastraat 6, Velp
of  via de coördinator van VMK, Hoornestraat 2, Arnhem, tel. 026-3515442 of via de koorleden.

Kaarten aan de kerk: € 10,00
Kinderen tot 13 jaar: €   5,00