Gezelligheid in het Velps Middagkoor

16 oktober In categorie: Nieuws

Het Velps Middagkoor heeft niet alleen als doel het met elkaar zingen van mooie, gevarieerde muziek, de ontmoeting met elkaar is ook heel belangrijk voor dit koor. Dat laatste werd weer eens bewezen bij de afsluiting van het koorjaar 2013/2014.

Op 15 juli 2014 maakte het koor een uitstapje naar de Oranjerie Rosendael. Het weer was niet zo geschikt om buiten in de zon te zitten, maar dat werd ruimschoots goed gemaakt door de lekkere hapjes die binnen werden geserveerd.

Er werd van alles in een goede en ontspannen sfeer besproken. Naast de aanwezigheid van de koorleden heeft de verzorging van de Oranjerie bijgedragen aan een geslaagde afsluiting van het seizoen. In de fotogalerij treft u een impressie aan van deze gezellige middag.