Nieuwe datum uitgesteld concert van 9 december 2012

17 maart In categorie: Concerten, Nieuws

GOED NIEUWS!

Wij hebben een nieuwe datum kunnen vaststellen voor het concert, wat gepland was op 9 december 2012;  wij waren genoodzaakt dit af te gelasten vanwege de winterse weersomstandigheden. Wij wilden de veiligheid van de koorleden en onze concertbezoekers niet in gevaar brengen.

Inmiddels zijn we het nieuwe jaar ingegaan en ons concert “Sprankelend van jong tot oud”

zal nu plaatsvinden op zondag 17 maart 2013 om 15.00 uur in het kerkje van NPB,

Dr. Fabiussstraat 12 te Velp. De kerk is open om 14.30 uur.

Uiteraard hebben wij het programma aangepast aan de lente, evenals onze nieuwe concertkleding, die we tijdens dit concert voor het eerst gaan dragen. Een primeur dus!

Gelukkig zal Popkoor Sparkle uit Grave ook weer van de partij zijn en wij verheugen ons op een bijzonder concert.

Kaarten zijn te bestellen via de mail: tinyfrentrop@planet.nl of telefonisch 026-3515442 of via de koorleden en bij boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat 6 te Velp.

De kosten zijn 8,50 euro in de voorverkoop. Kaartverkoop start half februari.

Kaarten aan de kerk kosten 10,00 euro en voor kinderen tot 13 jaar: 5 euro.

De reeds gekochte kaarten voor het concert van  9 december 2012,  blijven geldig!

Wij hopen dat u er weer bij bent.